hehOo!!^^

::it's ALL abOut LIFE:: as life is toO shOrt to fOrget Our prEciOus mOments, lets stOrie mOrie then! (^-^)

Friday, 18 March 2011

gilak....@@

okie, nak mule dari mane ek...errr errr
sbb byk sgt mende yang jadi hari ni....sungguh kepenatan,woottt...


baeklah....hari Jumaat i kali ni dimulakan dgn bangun pagi solat subuh
pastu teros bergerak ke kelas akidah kol 830am..
kelas ganti je, tuh yg liat cikit nak pegi tuh...
tp kuatkan juga semangat,hahah....(sebab dah xboley ponteng, nnt xckup 80% attendant)
nak dijadikan cerita, punyelah semangat merancang baek aku nak study jepun time kelas akidah, muahahaha..
tp an, time dlm kelas an....
"apasal aku xleh focus study jepun nih??test jap g nih shiro weyh....=.="
sbb daya tarikan magnet ustazah punye lecture mmg kuwat...
Ustazah Fathiyah, mmg d bestlah!
serius telinga i x boley lari nak dengar jugak apa yg ustazah tgh cerita....
padahal citer tuh ada yg dah penah dgr....=))
ustazah mmg hebat...tabik salut!~

pastu, abes....
pegi pulak kelas hormon....hamek haa kena present pasai butterfly effect
tapi senang je...
yg nak tggu present Nutrition kol 3-5pm tuh yg berdebor tuh...
sbb langsung x prepare pon nak present, ape nak jadi la shiro nih....#.#
nak nak pulak kena terkejar pegi test jepon kol 5pm...
then, after present hormon barulah practice speech nutrition, cuak oOo 30% carry marks
punye la semangat pakai formal giler, touch up ckit muke dgn bedak, n wearing a bleazer
dengan basah sbb meredah hujan lebat....
semangatkan!...huhuhu~
Sekali......
Prof Bakar----> "Okie, becoz we don't have enough time, ur group(which is mine) & another 1 group postponed to monday sbb ur fren ade test...
what d neck is doin''??!? mmg terbakar...reda~
ade la tuh hikmahnya kan...hopefully my group member'll understand lor...sowi ea geng...huhuhuhu~

terus terkejar ke kelas jepon, dan menjawab soklan yg bertimbun itu dgn hati yg tenang...padahal byk tempat kosong...=.=
susah giler!!!!!!
smp rase mcm, errrgghh i nak drop subjek nih....tp relax duloOo....believe in urself dear!=))

abes je test, x pikir ape dah...terus kejar nak print poster pertandingan esok buat kali ke-2..
sebaek amoi tuh nak terima, sbb kedai dorg dah tutup tp i buat muke seposen kat situ, so husband amoi tuh kasi lor...hehehhehe, alhamdulillah...chantek dan sangat puas hati!wink~
menang x menang tuh laen cerite la kan, adat bertanding....=))
jadi malam nih, harus prepare utk presentation poster esok.....
kemudian prepare utk test akidah isnin nih + presentation nutrition + presentation akidah + test 2 hormone...
boleh x nak tempah ospital tg. Rambutan awal2??...adios~

p/s: viva final year project i, 4/4/2011 3rd speaker......
mmg.....syok....

No comments:

Post a Comment